SOULBAND BEDRIJFSFEEST Band

 NIGHTWIND

SOULBAND en BEDRIJFSFEEST BAND Nightwind!

Soulband Coverband Nightwind soulband de bedrijfsfeestband en feestband uit BrabantSOULBAND COVERBAND Nightwind een swingende soul bedrijfsfeest band uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda. De soulband voor een geslaagd bedrijfsfeest of evenement. De ultieme soulband voor een muzikale belevenis waar uw personeel of gasten nog lang over na zullen praten. Nightwind de soulband!

Zoekt u voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest een swingende & groovy soulband, dan heeft u die met Staten-Island band gevonden. Met Jeffrey Staten en de Staten Island soul en dance-classics-band haalt u professionele en internationale muzikale topklasse in huis!

 

Soulband Coverband Nightwind de bedrijfsfeestband en feestband uit BrabantSOULBAND BEDRIJFSFEEST

Coverband Nightwind maakt ook deel uit van de Staten Island-band met de uit America afkomstige lead zanger Jeffrey Staten die in de jaren 80 een wereld hit scoorde. U wordt dan mee genomen op een muzikaal avontuur met zwoele soul klanken en swingende disco en dance classic hits.

Een negen persoons top soulband met 3 geweldige zangeressen, een lead zanger en 5 professionele muzikanten zorgen dat de beentjes van de vloer gaan. Met de Staten Island band haalt u internationale top klasse in huis!


Soulband Coverband Nightwind Soulband de bedrijfsfeestband en feestband uit Brabant Jeffrey StatenSOUlBAND Nightwind

Wist u trouwens dat de lead zanger van de Staten-Island-band Jeffrey Staten in de jaren 80 in europa een mega hit scoorde. Met zijn warme persoonlijkheid en geweldige soul stem zal hij uw gasten betoveren en mee nemen op een muzikale reis.

 

 

 

Soulband kasteelfeest Coverband Nightwind de bedrijfsfeestband en feestband uit Brabant

SOUlBAND Nightwind

Wij voorzien uw feestavond van 100% swingende live muziek en entertainment, met professionele muzikanten, een wervelende lichtshow en subliem high-end geluid! Wij kunnen uw avond muzikaal en visueel aankleden en zorgen er voor dat de beentjes van de vloer gaan.


kasteelfeest Coverband soulband Nightwind de bedrijfsfeestband en feestband uit Brabant

Bedrijfsfeest Soulband Bedrijfsfeestband Nightwind de "soul band" de ultime partyband en soulband.

De soulband staat garant voor een avond met swingende soul-muziek en top entertainment van internationale allure. We nemen u mee op een muzikale reis met dance classics en soulmuziek en dat 100% live! 

 

De Staten Island soulband is een veel gevraagde soul-band in Nederland en Duitsland en is dan ook vaak te vinden op de grotere events. De ideale band voor bedrijfsfeesten en evenementen. Vijf professionele en zéér enthousiaste muzikanten en drie voortreffelijke zangeres bezorgen u samen met lead zanger Jeffery een swingend en onvergetelijk personeelsfeest, bedrijfsfeest of evenement!  

 

Soulband Coverband Nightwind evenement de bedrijfsfeestband en feestband uit BrabantSOULBAND Nightwind.
Wij voorzien uw evenement van 100% swingende live muziek een wervelende lichtshow en subliem high-end geluid! Ook voor grotere evenementen bent u bij coverband Nightwind aan het juiste adres. Zowel binnen als buiten evenementen kunnen wij voor u muzikaal en visueel aankleden.

Coverband Nightwind is voor uw evenement de perfecte muzikale partner.

 

 

NIGHTWIND bedrijfsfeest soulband maakt van uw feest een knalfeest! 

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • soulband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • De band speelt veel in de regio Eindhoven en Den bosch en Breda ook zijn we als coverband vaak geboekt in Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Gelderland en DenHaag maar ook als band in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Nijmgen of Limburg worden door de coverband zeker niet overgeslagen, zoals Venlo, Venray, Weert en Maastricht.