COVERBAND BRUILOFTBAND

 NIGHTWIND

De band mogelijkheden

Waarom Coverband Nightwind

Coverband Nightwind heeft in de loop der jaren al meer dan 1000 bruiloften, bedrijsfeesten en evenementen in heel Nederland, België en Duitsland van muzikaal entertainment mogen voorzien. Een bruiloft heeft natuurlijk een hele andere opbouw dan b.v.b. een bedrijfsfeest of evenement. En als bruiloftband & evenementen band heeft coverband Nightwind hier veel ervaring mee en dat kunnen honderden zéér tevreden bedrijven en bruidsparen beamen.

Met Coverband Nightwind haalt u internationaal top entertainment in huis en voor bijna elk budget.

COVERBAND en bruiloftsband Nightwind Media

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantAllround COVERBAND Nightwind de swingende partyband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda. Of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een feest of evenement, een swingende bruiloftband voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband voor een feestavond of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

Coverband Nightwind is b.v.b. als u gaat trouwen de perfecte bruiloftsband voor uw bruiloft en heeft in de loop der jaren al honderden bruidsparen de feestavond van hun leven mogen bezorgen.


COVERBAND BRUILOFTBAND Media.

Hier staan een aantal live opgenomen videoclips 100% live music waarvan niets achteraf is toegevoed. what you see and hear is what you get.

COVERBAND Nightwind de basis band op een bruiloft.

COVERBAND Nightwind XLCOVERBAND  

 

 

Coverband Nightwind met saxofonist  

XL Coverband Nightwind de Bruiloftband Party & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband NightwindDe "partyband" Nightwind is nu ook uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone" en een percussionist, en eventueel voor, in de pauzes en na het optreden kan onze dj/drive-in show zorgen voor een swingende party! Dus zo als u ziet kunt u met coverband Nightwind alle muzikale kanten op. Zoekt u voor uw evenement of bedrijfsfeest een allround coverband, dan bent u bij partyband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij door Nederland, Duitsland en België op corporate events en festivals optredens. Dat kan zijn met de 5 persoon basis coverband maar ook met de soulband of de XL partyband met alleen een saxofonist of een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Coverband Nightwind is voor uw evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.

Coverband Nightwind The Soulband & Partyband

 

 

NIGHTWIND de Cover & feestband maakt van uw feest een knalfeest! 

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • De band speelt veel in de regio Eindhoven en Den bosch en Breda ook zijn we vaak geboekt in Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Gelderland en Denhaag maar ook in Zeeland, Zuid-holland en Noord-holland. Maar ook Limburg wordt niet overgeslagen zoals Venlo, Weert en Maastricht.