div/>

BRUILOFTSBAND COVERBAND NIGHTWIND

 

COVERBAND Bruiloftband Nightwind link pagina

De link pagina van allround COVERBAND & BRUILOFT BAND Nightwind. De swingende coverband en bruiloftsband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch. Met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

bruiloft band bruiloftband
 

Als u ons logo wilt plaatsen kunt u het plaatje hier boven gebruiken we plaatsen dan ook uw logo.


Hier vind u links naar div. sites.
Uw link hier ook bij geplaatst stuur even een mailtje.


Bijsterveld Bruidsmode Helmond

Lees van De Bazel Amsterdam
Catering den haag
Marc-brothers.nl

Bedrijfstelefoongids.nl
Bladmuziek Houten
Trouwkaarten maken
Opties bij flextent-huren.nl
Coverband bruiloft tip
Bezoek kersverscatering.nl
De Bruiloft en coverband voor Amsterdam
Algemeennieuws.com
Bedrijfsuitje in Volendam boeken
Networkband.net - Coverband

De bandpuntnl.nl
The Classix - Coverband
Face to Face - Coverband
Stageline - Coverband
Bruiloftband H4 - Coverband
Bruiloftband Jacqueline
- Coverband
Breezin - Coverband
Crossroads
- Coverband
Direct Inject allround partyband - Coverband
Bruiloftband Duo Live - Coverband
Kleintjes pils band volendam - Coverband
S
upergroover -  Coverband
G
rooveXplosion
-
Coverband
Hot Leggs Coverband

2mf feestband
Coverband
What-Ever! -
Coverband
T
ake Sound Coverband
Commercial Break -
Coverband
J
eelz (zangduo) -
Coverband
L
atama Band -
Coverband
Marconi Soundmachine -
Coverband
Not Too Big Band -
Coverband
Wahnsinn - Coverband
C
arlos Rivas
- Los del Sol latinmusic
Trio Tamicos - Sonasi - Salsa Son Merengue
Joep Hullegie
J-Williams Entertainment 
Marcel Kramer - Nathaly Mascle - Paul Remon - Hans Baaij
Lizz
- Coverband
Feestband Hurricane Three - Coverband
What-Ever feestband - Coverband
Jazzband huren de Jazz Centrale
New York Minute - Coverband
Favour - Coverband
Allround trio Crossroads - Coverband
3 For the Show - Coverband
Update - Coverband
Trio Tamicos
De uiltieme bruiloftband voor een onvergetelijke bruiloft

De coverband en bruiloftband van Nederland"Coverband Nightwind" is als u een personeelsfeest organiseerd of gaat trouwen de perfecte feest en bruiloft band en heeft in de loop der jaren al velen honderden bedrijfsfeesten en bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen. Een modern en swingend repertoire, leuke interactie van de coverband met de gasten, een mooie sfeervolle lichshow en perfect high-end geluid staan garand voor een bruiloft of feest om nooit te vergeten!

Coverband bruioftbandDJ Coverband Bruiloftsband

Coverband Nightwind is nu ook met een DJ te boeken. Dat kan alleen de dj maar ook als een "DJ/saxofonist" zijn. De DJ van coverband bruiloftbandNightwind staat garant voor swingende feestmuziek, de nieuwste hit, top40 en top100 muziek en  een repertoire dat geschikt is voor elke leeftijds groep en elk soort feest.

Coverband & bruiloftsband Nightwind is juist daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround feestbands en bruiloft bands van Nederland en België. Vier tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een swingend bedrijfsfeest, personeelsfeest, evenement of een onvergetelijk bruiloft! Nightwind de ideale coverband voor elf bedrijfs feest of evenement.
 

XL Coverband Nightwind de Bruiloftband Party & Feestband

Coverband partyband bruiloft en feestband NightwindDe XL "partyband" Nightwind: de ideale coverband voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest, kermis of grote bruiloft. Daarom is de band uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone" en een percussionist. Onze DJ kan eventueel voor aanvang, in de pauzes en na het optreden zorgen voor een swingende party! Dus zo als u ziet kunt u met coverband Nightwind alle muzikale kanten op.

Voor een geslaagd bedrijfs feest bent u bij coverband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij als band optredens door heel Nederland, Duitsland en België. Dit op privé feesten, bruiloften Personeelsfeesten,  corporate events en festivals. Dat kan zijn met de 5 persoon basis coverband maar ook met de soulband of de XL partyband met een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Coverband Nightwind is voor uw, feest evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.
NIGHTWIND de Cover en feestband maakt van uw feest een knalfeest! 
 • Professioneel en heel betaalbaar entertainment..
 • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
 • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
 • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
 • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
 • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.

De Coverband Nightwind speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrechtband in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen, Weert en Maastricht.

COVERBAND Nightwind maakt van uw feest een knalfeest! of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een buurtfeest of evenement, een swingende bruiloftband voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband voor een feestavond, personeelsfeest of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis! Coverband Nightwind de XL feestband is nu ook met een blazerssectie te boeken.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2016 coverband Nightwind.nl. All Rights Reserved.

 • Site map
 • Bruiloftsband
 • Links
 • Link pagina
 • Info optie
 • Bruiloft verzekering
 • Drive-in-show
 • Trio Nightwind
 • Trouwringen
 • Gastenboek
 • Het gastenboek
 • Coverband Eng
 • Coverband D
 • Repertoire Eng
 • aanvullende informatie
 • Agenda
 • Bedankt
 • contact formulier
 • Biografie

  Coverband Nightwind
  coverband & bruiloftband
  Helmond, Noord Brabant, 5704AL Nederland
  0031-648795197 / 0031-492517542
  http://www.nightwind.nl
   

  Zoekt u naar de ultieme feestband of bruiloftsband voor uw bruiloft, een coverband voor een bedrijfsfeest, top100 coverband voor de carnaval een kermis of evenementen! Nightwind de bruiloftsband en feestband uit Brabant, Eindhoven Tilburg Breda DenBosch / allround partyband Nightwind de feestband is te boeken voor bruiloften, huwelijksfeesten, trouwfeesten, bedrijfsevenementen bedrijfsfeesten of personeelsfeesten. Wij verzorgen uw bruiloft, evenement trouwfeest of bedrijfsfeest als bruiloftband of bedrijfsfeestband. Organiseert u binnenkort een feest of evenement huur coverband Nightwind, Informeer bij onze band naar alle mogelijkheden voor uw feestavond. Trouwen, bruiloft of een huwelijk hierbij hoort een unieke feestband. top100 muziek coverband Nightwind behoort tot één van de beste bruiloftbands, partybands of bedrijfsfeest bands van Nederland, België en Duitsland. Wij verzorgen even perfect bruiloften als grote bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, grotere evenementen, carnavalsavond en kermisfeesten. Organiseert uw bedrijf binnenkort een personeel feest voor uw personeel? \Boek dan de ultieme top coverband Nightwind . De cover-band voor elk bedrijfsfeest, de band voor bruiloft of coverband voor huwelijksfeest en de cover-band voor een geslaagd personeelsfeest, Coverband Nightwind de band voor een echt knalfeest. Wij zijn ook incl. DJ, drive-in-show SAXOFONIST, trompet, trombonist en percussionist te boeken. Nightwind band is een zeer betaalbaar feestband en wij werken met professionele muzikanten, DJ's en technici. Bruiloftbandjes of bandje voor bruiloft gezocht? Een groot feest of jubileumfeest bedrijfsfeest voor uw bedrijf! Band Nightwind the partyband bruiloftsband en  feestband van Nederland en België ! Design by Handtaschen