COVERBAND BRUILOFT BAND

 NIGHTWIND

COVERBAND Bruiloftband Nightwind optie info!

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantDe optie informatie site van allround COVERBAND & BRUILOFTBAND Nightwind. De swingende band en bruiloftband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch. Zoek u in Utrecht naar een allround cover-band voor een bruiloft feest of evenement, een swingende bruiloftband in Amsterdam voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband in Den Haag voor een feestavond, kermis of een personeelsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u in heel Nederland professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!
 


Hier onder vindt u de voorwaarden voor een optie op de band.

Coverband Nightwind - een optie op de band nemen.
Wat houdt een optie bij orkest Nightwind in. Een optie wil zeggen dat, we de datum voorlopig voor jullie reserveren om een tegen boeking door een ander te voorkomen. Zodat je de tijd hebt om nog wat dingen te regelen of als je eerst met de band kennis wil maken en /of te komen kijken en luisteren.


*Een uitzondering op de regel:
Mocht het zo zijn dat er twee mensen tegelijk een optie nemen, dit kan b.v.b voorkomen tijdens een voorspeelavond waarbij twee stellen beide een optie willen op de zelfde datum. Dan teld wie het eerste boekt heeft de datum
. Mochten een derde de datum willen boeken teld wel de normale optie regel.

Wat als er kapers op de kust zijn en iemand anders voor de zelfde datum zou bellen en de band definitief vast wil leggen. Dan treedt de optie regel in werking *, U krijgt een telefoontje, een sms en/of een e-mail van de band (let wel ! u moet wel uiterlijk binnen 12 uur reageren anders komt de optie te vervallen)  dat er iemand anders is die de band wil boeken. Op dat moment moet u de beslissing nemen of u de band definitief wil boeken, anders gaat de datum naar de andere partij. Ook al gebeurt dat voor het einde van de optie of zelfs met een beetje pech voordat je de band zelf live hebt zien spelen.

Waarom dan een optie nemen? Om te voorkomen dat, als je komt luisteren naar de band en je hebt geen optie en je een aantal dagen later op zou bellen om de band te reserveren en dan te horen zou krijgen dat de dag er voor iemand anders de band al heeft geboekt.* Met een optie krijgt u altijd van ons een telefoontje en weet je waar je aan toe bent en voorkom je een teleurstelling. Het bovenstaande telt alleen maar als er iemand belt die definitief wil boeken. Wij moeten u wel binnen 12 uur kunnen bereiken anders komt het optierecht te vervallen.

De band maar ook u zelf heeft ten alle tijden het recht om zonder opgave van rede de optie te annuleren.


Coverband Nightwind is als u een personeelsfeest organiseerd of gaat trouwen de perfecte feest en bruiloft band en heeft in de loop der jaren al velen honderden bedrijfsfeesten en bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen. Afhankelijk van jullie budget kun u zelf de band samenstellen van 5 tot zelf 9 personen. Of het nu om 30 of 2000 gasten gaat bij coverband Nightwind is alles tot in de puntjes geregeld zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Een modern en swingend repertoire, leuke interactie van de coverband met de gasten, een mooie sfeervolle lichshow en perfect high-end geluid staan garand voor een bruiloft of feest om nooit te vergeten! Waarom Nightwind als coverband of band voor je bruiloft, nu lees eens in ons gastenboek de vele leuke en vooral enthousiaste reacties van onze klanten & bruidsparen; die spreken voor zich!

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantXL Coverband Bruiloftsband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband NightwindXL "partyband" Nightwind:

Voor een geslaagd bedrijfs feest bent u bij coverband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij als band optredens door heel Nederland, Duitsland en België. Dit op privé feesten, bruiloften Personeelsfeesten,  corporate events en festivals. Dat kan zijn met de 5 persoon basis coverband maar ook met de soulband of de XL partyband met een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Coverband Nightwind is voor uw, feest evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de Cover en feestband maakt van uw feest een knalfeest! 
  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment..
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.

De Coverband Nightwind speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrechtband in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen, Weert en Maastricht.

COVERBAND Nightwind maakt van uw feest een knalfeest! of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een buurtfeest of evenement, een swingende bruiloftband voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband voor een feestavond, personeelsfeest of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis! Coverband Nightwind de XL feestband is nu ook met een blazerssectie te boeken.