COVERBAND BRUILOFT BAND

 NIGHTWIND

 

COVERBAND bruiloftband Nightwind band Het Gastenboek

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantCOVERBAND Nightwind de  Betaalbare en Professionele Coverband met Saxofoon, DJ, high-end geluid een mooie lichtshow en modern repertoire. Nightwind de professionele swingende partyband uit Noord-Brabant in de regio Eindhoven, Denbosch, Tilburg, Breda. Of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een feest of evenement, een swingende bruiloftsband voor uw bruiloftsfeest of een groovy partyband voor een feestavond of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

HET GASTENBOEK.
Alle oude berichten zijn verwijderd dus jullie kunnen weer vooruit ! Om vervelende spam te voorkomen wordt alles eerst gecontroleerd dus zie jij je bijdrage pas een dag later. Veel plezier, groetjes Nightwind


Beste band Nightwind,
In juni hadden we onze bruiloft met Nightwind als smaakmaker op het feest. We willen jullie via deze weg nog even bedanken voor een zeer geslaagde avond met leuke, goede muziek en een prima stukje showelement.
Leuk hoe we als bruidspaar geregeld in de spotlights werden gezet.

Minsten tien keer ben ik tijdens en na het feest aangesproken over waar ik die band toch vandaan had en dat jullie zo goed waren. Louter enthousiaste reacties! Goede reclame voor jullie zelf; wie weet volgen er meer bezoekjes naar Zuid-Limburg e.o..... Bedankt!

Groeten, Erik & Moniek Compaan


 

Beste bandleden van Nightwind.
Jullie waren fantastisch afgelopen vrijdag op het podium van het Zeeuws
Vlaamse strand! Enorm bedankt, het werd de dag van ons leven!
Heel veel succes gewenst in jullie verdere carrière, we zullen jullie bij iedereen aanraden!

Groet, Bas en Nathalie


Onze bruiloft met coverband Nightwind.......was in 1 woord fantastisch!!!
Ik had de taak om voor de bruiloft van vrienden voor een band te zorgen en vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij de band Nightwind....dat gevoel is in alles overtroffen want alles maar dan ook alles is tot in de puntjes geregeld en profesioneel!

De avond zelf was helemaal te gek en wat een fantastische zangeres, iedereen de dansvloer op en ze blijven op zeer hoog niveau je gasten entertainen! ik heb alleen maar complimenten gekregen met de keuze.

Ik zou iedereen deze band aanbevelen. Super super en nog eens super!!!!!! Nogmaals bedankt voor een waanzinnige avond.

Namens Jose en bruidspaar


Beste Nightwind band,

Wat hebben wij mede dankzij jullie een knalfeest gehad!! We zijn nog aan het nagenieten. Een spectaculair feest. Veel complimenten ook namens de gasten, "wat een goeie band, goede muziek, leuk repertoire".
Velen wilden weten waar we jullie hadden opgepikt? Dat hebben we natuurlijk flink gepromoot.

En onze zoon heeft ook de avond van zijn leven gehad, hij slaapt zo ongeveer met jullie kaart onder zijn kussen.

Nogmaals enorm bedankt!!!!

Groetjes Igor en Karolina


Beste Kees en muzikale collega's van coverband Nightwind,

Na ons geweldige huwelijksfeest afgelopen vrijdag bij ons thuis in Groessen willen wij jullie graag van harte bedanken voor jullie geweldige bijdrage hieraan. Wij hebben ontzettend genoten van jullie muziek, jullie interactie als
coverband met onze gasten en dus de geweldige sfeer.

Nogmaals dank
Gr. Anita en André


Hallo coverband Nightwind

Wij willen jullie nog graag bedanken voor het fantastische optreden dat jullie hebben neergezet in de Weistaar. Dankzij jullie is het een grandioze, gezellig en uiterst sfeervolle avond geworden! We hebben van praktisch iedereen
inclusief de eigenaar van de Weistaar de grootse complimenten gekregen wat betreft het optreden van de band Nightwind. Dit willen wij jullie dan ook niet onthouden, dus bij dezen!

Nogmaals bedankt voor de super gezellige avond!
Remco-Jan en Angelique Lof


Beste bandleden en zangeres van coverband Nightwind,
Wij hebben echt van jullie genoten! Jullie hebben ons bruiloftsfeest tot een
topfeest gemaakt!! Goeie opbouw, perfecte interactie met het publiek en
heerlijk geluid!

Heel erg bedankt,Bas en Charlotte


Hallo leden van band Nightwind!

Zoals beloofd laten we jullie even weten dat jullie fantastisch gespeeld hebben op ons huwelijksfeest. Het was een SUPERAVOND en we hebben dan ook veel reacties gehad over hoe goed jullie de avond opbouwden met lekkere muziek, zodat de dansvloer tot aan het einde helemaal vol stond.
We zullen jullie dan ook bij iedereen aanbevelen en wellicht tot een volgend feest!

Groeten van Anton en Monique Mulders


Goedenavond coverband Nightwind!!

Wij willen jullie van harte bedanken voor jullie fantastische bijdrage aan
onze bruiloft! Wij kijken terug op een superdag met geweldige muziek! Jullie zijn echte pro's en laten je niet kennen als je 4(!) uur reistijd achter de rug
hebt...niet zeuren maar opbouwen en spelen, super!

Daarnaast wilde ik (Matthijs) jullie nog bedanken voor de flexibiliteit zodat ik mee kon spelen, ik heb het teruggezien en het klonk te verkeerd...wel wat
snel..zenuwen denk ik..Als laatste willen we nog melden dat we
vereerd zijn dat we op de website te zien zijn hopelijk levert het veel
bezoekers op ;-)

Groet'n uut Emm'n van fam. Bakker


Een berichtje uit Apeldoorn om jullie TE BEDANKEN voor een schitterende avond ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijksfeest.
Oh, wat hebben wij een feest gehad. Wij hebben ontzettend genoten. ECHT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afgelopen dagen hebben wij ook erg véél reacties gehad van familie, vrienden, kennissen, buren, enz. ze vonden de muziek , ECHT goed.
Henk , Alie, Hans en ik zijn nog echt aan het nagenieten (komen nu 'n beetje bij). Dit was een feest om niet snelt te vergeten.

Nogmaals bedankt.
Het was SUPER, GOED, GAAF, PERFECT, enz.

Groetjes aan allemaal van ons,
Henk en Alie


Hallo coverband Nightwind.
Wij willen jullie bedanken voor jullie bijdrage aan ons huwelijk . Wij hebben een superdag en avond gehad mede dankzij jullie!!

Onze gasten geven ons ook alleen maar complimenten over jullie!! Hartstikke bedankt en tot ons volgende feest!!

Niels en Anouska Smits


Beste Nightwind band-leden,

Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan onze zilveren bruiloft. Mede dankzij jullie bijdrage is het een geweldig feest geworden. Ook onze vrienden en kennissen waren zeer enthousiast over jullie muziek en de wijze waarop jullie de avond muzikaal omlijstten. Het was geweldig!

Met vriendelijke groeten, Miriam en Henk Molthoff.


Beste leden van band Nightwind,

Jullie zijn een geweldige band, wat kunnen jullie  een feest op gang brengen! We hebben erg genoten van jullie bijdrage op onze bruiloft, bedankt daarvoor!Veel succes in de toekomst, we gaan jullie overal aanbevelen!
Groeten, Eric en Kelly


Beste leden van coverband Nightwind,

Bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest, het was super!! Jullie waren echt zo goed en hebben het feest voor ons zo gemaakt dat we hem nooit zullen vergeten (ook onze gasten waren heel enthousiast over jullie).

Heel erg bedankt hiervoor,
groetjes,Ingrid en Jos


Hallo band Nightwind,
Het is er in de hectiek van de tijd na de bruiloft nog niet van gekomen, maar wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de geweldige bijdrage aan onze bruiloft. Het was echt een super feest, waar we nu nog van nagenieten.

We hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de band en we zullen jullie dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die
nog een band zoekt voor een feest!

Bedankt!
Groeten, Joost en Janneke


Beste bruiloftband Nightwind!

Dank jullie wel voor het geweldige optreden van afgelopen zaterdag.
Wij genoten van jullie optreden! Dank jullie wel.

Vr.gr. Jero E. Driessen


Hallo leden van coverband Nightwind

Even een kort mailtje voordat we op huwelijksreis gaan. We willen jullie hartelijk bedanken voor het spelen op onze bruiloft. Het was een superfeest! We hebben genoten.

We kregen veel reacties : goede band uitgekozen, leuke muziek…Als we terug zijn sturen we nog wel een paar foto’s, maar we hebben nog lang niet alles gezien.


Groetjes Welmer en Eveline Veenstra


René en Manon

Beste bandleden van coverband nightwind,
Wij hebben een pracht avond gehad met jullie als band. Jullie hebben samen met onze gasten voor een fantastische avond gezorgd. Wij hebben vele leuke reacties gehad van vrienden en familie.

Echt super dat jullie ook weinig pauzes gehouden hebben!! Een echte aanrader voor iemand die voor zijn
bruiloft nog op zoek is naar een leuke band. De Achterhoek heeft genoten!!

Succes ermee!! En wie weet misschien tot over 12,5 jaar.
René en Manon


Pieter en Rieky.
Hallo beste mensen van coverband Nightwind. Bedankt nog voor jullie optreden. We hebben niets dan positieve reacties gehad over jullie
band optreden. In de bijlage nog een leuke foto.

Groet, Pieter en Rieky Raaijmakers.


Marco en Gerardina.

Hey Nightwind, Heel erg bedankt voor jullie muzikale bijdrage op ons huwelijksfeest in de De Veenderhoeve. Jullie waren echt geweldig!!!!
We hebben alleen maar hele positieve reacties gehad. Veel succes verder met de band en misschien tot een volgend feestje.

Groetjes, Marco en Gerardina.


Hallo band leden van Nightwind,

We willen jullie nog even enorm bedanken
voor jullie optreden op onze bruiloft op Landgoed Huis de Voorst. We vonden het jammer dat het ons niet gelukt is om op de avond zelf even gedag te zeggen en jullie te bedanken dat jullie er zijn/waren.

Wij hebben enorm genoten van jullie optreden en nine million bicycles hebben jullie super gedaan. Echt geweldig! We hopen dat jullie ook een fijne avond
hebben gehad en goed verzorgd zijn.

Groetjes, Remi & Atie Nieuwhof


Hallo bandleden van coverband Nightwind,

Pas hebben jullie bij ons op de bruiloft gespeeld in de Kasteeltuinen te Arcen
Jullie waren geweldig. De reacties die wij hebben gekregen was super.
We hebben echt een leuke en swingende bruiloft gehad.

Het was echt super gezellig. We hebben het goed naar onze zin gehad met jullie. Bedankt dat jullie op onze bruiloft wilden spelen.

Groetjes, Johan en Esther.


Beste bandleden van Nightwind,

Gisteren hebben jullie op onze bruiloft gespeeld en het was echt FANTASTISCH!!! Iedereen was enthousiast en de hele avond tot echt 02.00
uur toe was de dansvloer volledig gevuld door jullie geweldige muziek en
entertainment!

We zullen dit nooit vergeten en we hadden geen betere band kunnen wensen! Bedankt voor de topavond!

Groetjes, Miranda en Lars.
 


Een dag om nooit te vergeten!!

Dankzij jullie is de feestavond op onze bruiloft precies geworden zoals we van te voren gehoopt hadden:

Een super knalfeest. Jullie waren geweldig, SUPER!!!!!!! we hadden ons geen betere bruiloftband kunnen wensen !! Nogmaals bedankt en zeker tot ziens!

Groetjes Bart en Wendy


COVERBAND BRUILOFTBAND Partyband Nightwind is nu ook als een XL coverband met een groovy blazerssectie en dj te boeken. De band staat garant voor swingende top40 en top100 muziek en dat 100% live met een modern repertoire dat geschikt is voor elk feest! Coverband & bruiloftsband Nightwind is daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround feestbands en bruiloft bands van Nederland en België. Ook de ideale coverband voor bedrijfsfeesten en evenementen. Vier tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een swingend bedrijfsfeest, personeelsfeest, evenement of een onvergetelijk bruiloft!

COVERBAND Nightwind
maakt van uw feest een knalfeest! of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een buurtfeest of evenement, een swingende bruiloftband voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband voor een feestavond, personeelsfeest of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis! Coverband Nightwind de XL feestband is nu ook met een blazerssectie te boeken.

XL Coverband Nightwind de Bruiloftband Party & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband NightwindDe "partyband" Nightwind is nu ook uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone" en een percussionist, en eventueel voor, in de pauzes en na het optreden kan onze dj/drive-in show zorgen voor een swingende party! Dus zo als u ziet kunt u met coverband Nightwind alle muzikale kanten op.

Zoekt u voor uw evenement of bedrijfsfeest een allround coverband, dan bent u bij partyband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij door Nederland, Duitsland en België op corporate events en festivals optredens. Dat kan zijn met de 5 persoon basis coverband maar ook met de soulband of de XL partyband met alleen een saxofonist of een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Coverband Nightwind is voor uw evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de Cover & feestband maakt van uw feest een knalfeest! 

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • De band speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrecht,  band in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen,  Weert en Maastricht.