COVERBAND FEESTBAND

 

De band mogelijkheden

Waarom Coverband Nightwind

Coverband Nightwind heeft in de loop der jaren al meer dan 1000 feesten en evenementen in Nederland, België en Duitsland van muzikaal entertainment mogen voorzien. Wij hebben tot evenementen van 500 personen alles in eigen huis, high-end geluid en een wervelende lichtshow waardoor wij dit niet extern hoeven in te huren en dat scheelt u behoorlijk in de kosten.

Natuurlijk zijn grotere evenementen voor Nightwind geen probeelm. Wij werken met een professionele partner die aan al uw wensen op het gebeid van licht, geluid en eventueel video kan voldoen.

Met Coverband Nightwind haalt u internationaal top entertainment in huis en voor bijna elk budget.

COVERBAND Nightwind de patyband & feestband !

Coverband Nightwind de partyband en feestband uit Brabant

Coverband Nightwind heeft veel ervaring in het verzorgen van een swingend bedrijfsevenement of festival. Partyband Nightwind is voor u de ideale muzikale partner voor een geslaagd feest of corporate event! Als partyband heeft Coverband Nightwind al heel wat bedrijfs-evenementen in en buiten Nederland muzikaal mogen opluisteren. Vele kleine en middel grote bedrijven maar ook multinationals hebben gebruik gemaakt van de swingende muziek en entertainment van coverband Nightwind

 

Soulband Staten Island band Ook in feesttenten, dorps en buurtfeesten is Coverband Nightwind een graag geziene gast/coverband en is daar dan ook regelmatig te vinden. De swingende coverband uit Brabant treed op door heel Nederland en België maar speelt ook regelmatig in Duitsland als onderdeel van de Staten Island Band. Deze soul dance classics band van internationale allure met als frontman de uit Amerika afkomstige zanger Jeffrey Staten. Deze band bezetting is ook een zeer goede keuze voor een swingend feest als u eens wat anders zoekt dan een standard coverband. Nightwind is de groovy partyband voor een swingende avond, en met allround coverband Nightwind haalt u professionele, betaalbare muzikale topklasse in huis!

COVERBAND & PARTYBAND

Coverband Nightwind de partyband en feestband uit BrabantCoverband Nightwind is ook als uitgebreide XL coverband met een groovy blazerssectie, percussionist en een dj te boeken. Deze combinatie van de coverband staat garant voor swingend evenement met 100% live muziek. Met een modern en up-to-date repertoire dat geschikt is voor elk feest! Coverband en feestband Nightwind is daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround coverbands en feestbands van Nederland en België. De ideale coverband voor bedrijfsfeesten en evenementen. Vier tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een onvergetelijk en swingend feest!

COVERBAND Nightwind maakt van uw event een knalfeest! Met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

XL Coverband Nightwind de Party & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband Nightwind

De XL partyband coverband Nightwind is uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon en een percussionist. Ook kan onze dj voor aanvang, in de pauzes en na het optreden zorgen voor een swingende swingende party! Dus zo als u ziet kunt u met coverband Nightwind alle muzikale kanten op. Al  ruim 20 jaar verzorgen wij door Nederland, Duitsland en België op corporate events en festivals optredens. Coverband Nightwind is voor uw evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de Cover & Feestband maakt van uw event een knalfeest! 

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • De band speelt veel in de regio Eindhoven en Den bosch en Breda ook zijn we vaak geboekt in  Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Gelderland en Denhaag maar ook in Zeeland, Zuidholland en Noord-holland. Maar ook Limburg wordt niet overgeslagen zoals Venlo, Weert en Maastricht.