COVERBAND BRUILOFTBAND

 NIGHTWIND

COVERBAND en bruiloftband Nightwind contact informatie.

Coverband Nightwind contact informatie de bruioftband en feestband uit BrabantCOVERBAND Nightwind de swingende bruiloftsband en partyband uit Brabant regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda. Of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een evenement, of een swingende bruiloftband voor jullie bruiloft. Of zoekt u misschien een groovy partyband voor een bedrijfsfeest / personeelsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

 

CONTACT GEGEVENS BAND

Coverband Nightwind contact info contact informatie de bruioftband en feestband uit BrabantAls u vragen heeft dan kunt u ons natuurlijk mailen maar bellen is wel zo gemakelijk voor als u zeer uitgebreide informatie wenst. U krijgt dan kees van Langen de bandleider van coverband Nightwind aan de telefoon en hij staat u graag te woord met al uw vragen.

Gatis Offerte Aanvragen .
Wenst u een gratis en geheel vrijbijvende offerte vermeld dan de volgende gegevens in uw e-mail:

 • Datum v/h feest of evenement.
 • De plaats of loctie van het feest.
 • Welke bandbezetting gaat uw voorkeur naar uit.
 • Als u gebeld wenst te worden graag ook uw telefoon nummer.

Als u een optie door wil geven dan hebben we ook u telefoon nummer nodig. U krijgt doorgaans binnen 8 uur een reactie van ons per e-mail.

Boeking Plaatsen.
Als u een boeking wenst door te geven hebben we de volgende gegevens van u nodig voor het opstellen van een overeenkomst:

 • Datum v/h feest of evenement.
 • De plaats of loctie van het feest.
 • Adres van de locatie van het feest.
 • Welke bandbezetting gaat uw voorkeur naar uit.
 • Uw telefoon nummer.
 • Uw adres gegevens.

Luisteren naar De Band
Als u naar de band wil komen luisteren dan kan dat eventueel tijdens een voorspeel avond. De worden gehouden op een maandag avond in onze repetitie zaal. We geven dan een mini concert van ruim een half uur en daarna kunnen jullie kennis maken met de band. Ook kunnen dan eventuele vragen worden beantwoord. Wil je komen luisteren mail of bel dan even voor een datum en afspraak. Natuurlijk zijn jullie bij openbare optredens die vermeld staan in onze agenda altijd van harte welkom.COVERBAND Nightwind maakt van uw bedrijfsfeest een knalfeest! of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een personeelsfeest of evenement, een swingende bruiloftband voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband voor een personeelsfeestavond, dorpsfeest of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis! Coverband Nightwind de XL partyband is nu ook met een blazerssectie te boeken.

XL Coverband Nightwind de Bruiloftband Party & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband Nightwind
De "partyband" Nightwind is nu ook uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone" en een percussionist, en eventueel voor, in de pauzes en na het optreden kan onze dj/drive-in show zorgen voor een swingende party! Dus zo als u ziet kunt u met coverband Nightwind alle muzikale kanten op. Zoekt u voor uw evenement of bedrijfsfeest een allround coverband, dan bent u bij partyband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij door Nederland, Duitsland en België op corporate events en festivals optredens. Dat kan zijn met de 5 persoon basis coverband maar ook met de soulband of de XL partyband met alleen een saxofonist of een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Coverband Nightwind is voor uw evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de Cover & feestband maakt van uw feest een knalfeest! 

 • Professioneel en heel betaalbaar coverband en entertainment.
 • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
 • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
 • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
 • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
 • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
 • De band speelt veel in de regio Eindhoven en Den bosch en Breda ook zijn we vaak geboekt in  Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Gelderland en Denhaag maar ook in Zeeland, Zuid-holland en Noord-holland. Maar ook Limburg wordt niet overgeslagen zoals Venlo, Weert en Maastricht.