Utrecht BRUILOFT-BAND BAND

 Utrecht

BRUILOFTBAND UTRECHT bruiloftsband Nightwind!

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantBRUILOFTBAND  in UTRECHT en omgeving:  Nightwind de swingende bruiloft band uit Brabant regio Eindhoven, UTRECHT, Breda. Of jullie nu op zoek zijn naar een allround bruilofstband voor  jullie bruiloft of op zoek naar een band voor uw 12.5 of 25jarige bruiloft, met allround bruiloftband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

Een bruiloft in Utrecht om nooit te vergeten met Bruiloftband en coverband Nightwind . Als u gaat trouwen in Utrecht is bruiloftsband Nightwind de perfecte feest en bruiloftsband en heeft in de loop der jaren al meer dan 1000 bruiloftsfeesten en bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen. Afhankelijk van wat jullie budget is kunnen jullie zelf de bruiloftsband samenstellen die het beste bij jullie huwelijksfeest past. Een bruiloftsband van 3 tot zelf 9 muzikanten. En of het nu om 30 of 2000 gasten gaat bij de bruiloftsband Nightwind is alles tot in de puntjes geregeld zodat jullie nergens naar om hoefven te kijken.

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantEen modern en swingend feest repertoire, leuke en spontane interactie van de bruiloftsband met de gasten, een mooie grote sfeervolle lichshow en perfect high-end geluid. Dit alles staat bij bruiloftsband Nightwind garand voor een bruiloftsfeest in Utrecht om nooit te vergeten! Waarom Nightwind als bruiloftband, wij staan er 100% voor jullie en de gasten en niet voor ons eigen ego. Wij passen het geluids volume aan naar jullie wensen, en alles is netjes en goed geregeld, we werken alleen met professionele muzikanten en appartuur. Blader maar eens door ons gastenboek en lees de vele leuke en vooral enthousiaste reacties van onze bruidsparen uit Utrecht; die spreken voor zich!


XL BRUILOFTBAND Partyband Nightwind is nu ook als een XL band met een groovy percussionist, blazerssectie en dj te boeken. Veel bruidsparen uit Utrecht houden van blazers in een bruiloftband en zo kunt u bij Nightwind dus ook blazers toevoegen. Dat kan alleen een saxofonist zijn of een dj maar ook twee of drie blazers. De band staat garant voor swingende feestmuziek, de nieuwste hit, top40 en top100 muziek en dat alles 100% live met een modern repertoire dat geschikt is voor elke leeftijds groep en elk soort bruiloftsfeest!

Bruiloftsband Nightwind is juist daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround bruiloft bands uit de regio Tilburg . Drie tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een swingend huwelijksfeest. Nightwind de ideale bruiloft band uit de regio Tilburg.

XL Nightwind de bruiloftband Party & feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband NightwindDe "XL bruiloftband" Nightwind is uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone" en een percussionist. Onze DJ kan eventueel voor, in de pauzes en na het optreden kan onze dj/drive-in show zorgen voor een swingende bruilofts party! Dus zo als u ziet kunt u met de bruiloft band Nightwind alle muzikale kanten op.

Voor een geslaagd bruiloftfeest in Utrecht bent u bij coverband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij bruiloften in Utrecht en omstreken. Dat kan zijn met het trio, de 5 persoon basis coverband maar ook met de soulband of de XL partyband met een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Huwelijksband Nightwind is voor jullie bruiloft de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de bruiloft & feestband maakt van jullie bruiloft een knalfeest! 

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment..
  • Coverband met dj en 3 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • De band Nightwind speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrecht,  band in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen,  Weert en Maastricht.

    COVERBAND Nightwind maakt van jullie bruiloftsfeest een knalfeest! Nightwind een swingende bruiloftband voor jullie huwelijksfeest en een groovy partyband, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis! Coverband Nightwind de XL feestband met een blazerssectie en DJ.