COVERBAND BRUILOFTBAND

 NIGHTWIND

De coverband agenda.


 • Waarom Coverband Nightwind

  Coverband Nightwind heeft in de loop der jaren al honderden bruiloften, bedrijsfeesten en evenementen in heel Nederland, België en Duitsland van muzikaal entertainment mogen voorzien. Een bruiloft heeft natuurlijk een hele andere opbouw dan een bedrijfsfeest of evenement. En als bruiloftband & evenementen band heeft coverband Nightwind hier veel ervaring mee en dat kunnen honderden zéér tevreden bedrijven en bruidsparen beamen.

  Met Coverband Nightwind haalt u internationaal top entertainment in huis en voor bijna elk budget.

 • COVERBAND en bruiloftband Nightwind de Agenda.

  bruiloftsband Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantCOVERBAND Nightwind de swingende partyband en bruiloftband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda. Of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een feest of evenement, een swingende bruiloftband voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband voor een feestavond of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

  Coverband & Bruiloftband Nightwind de agenda.

  Hier onder vindt u een overzicht met datums om te luisteren tijdens onze openbare live optredens of op een repetitieavond / voorspeelavond van coverband en bruiloftband nightwind. Als u de band Nightwind een keer live wilt horen spelen, kunt u natuurlijk naar een openbaar optreden komen. Onderaan deze pagina vindt u een lijst met openbare optredens waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent!

  Coverband & Bruiloft band  Nightwind de Voorspeelavond.

  Als u naar de bruiloftsband en coverband Nightwind wilt komen luisteren kunt u dat ook doen op een voorspeelavond. De meeste mensen geven hier de voorkeur aan en dit heeft voor jullie als voordeel dat je dan persoonlijk met de leden van de band even kennis kan maken. We nemen alle tijd voor jullie vragen en geven een klein mini concert van +/- 40 minuten. Dit werkt veel beter dan even ergens 10 minuten om het hoekje gluren tijdens een optreden. Bij openbare optredens kunt je natuurlijk zo lang blijven luisteren als je leuk vindt.

  Maar u kunt ons ook even mailen dan reserveren we voor u een voorspeelavond. Wilt u komen luisteren mail dan op welke maandag ( 2 datums doorgeven a.u.b.) u het beste uitkomt en dan:
  Verwachten wij u om 21.30. uur op de maandagavond in:
  Café zaal Marktzicht - Wilhelminaplein 4 - 5684 VK- Best

  De eerst volgende voorspeelavond (onder voorbehoud) op aanvraag.

  Hier onder ziet u een live opname van de band Nightwind van één van onze voorspeelavonden. Natuurlijk staan we tijdens een feest of bruiloft in ons nette pak en staat er een mooie lichshow op de achtergrond. Met deze opname krijgt u trouwens ook een redelijk goede indruk van een deel ons repertoire en hoe de band live klinkt.

  Openbare optredens.

  • Datum: 05-07-2015
   Plaats: Baunatal ( Duitsland )
   Zaal: Stadsfeest marktplein
   Tijd: 19.00
   Adres: Marktplatz 3425 Baunatal
   Bijzh. optreden Nightwind/ Staten Island band

  NIGHTWIND de Cover & feestband maakt van uw feest een knalfeest! 

  Coverband Xl partyband bruiloft en feestband Nightwind

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • De coverband en bruiloftband Nightwind speelt veel in de regio "Eindhoven" en als coverband in "Den bosch" en regio "Breda" ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrecht,  band in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen,  Weert en Maastricht.