EINDHOVEN Coverband BAND

 EINDHOVEN

Coverband EINDHOVEN bruiloftband Nightwind!

bruioftband en feestband uit BrabantCoverband  in EINDHOVEN en omgeving:  Nightwind de swingende bruiloftband en coverband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda. Of jullie nu op zoek zijn naar een allround bruilofstband voor  jullie bruiloft of op zoek naar een swingende coverband in Eindhoven met allround coverband en bruiloftband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

Een feest om nooit te vergeten in Eindhoven met Bruiloftband en coverband Nightwind . Als u gaat trouwen in Eindhoven is bruiloftsband Nightwind de perfecte feest en bruiloftsband . Maar ook voor een evenement of personeelsfeesten is coverband NIghtwind een goede keus. Coverband Nightwind heeft in de loop der jaren al meer dan 1000 personeelsfeesten, evenementen, bruiloftsfeesten en bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen. Afhankelijk van wat jullie budget is kunnen jullie zelf de band samenstellen die het beste bij jullie evenement of huwelijksfeest past. Een coverband of bruiloftsband van 3 tot zelf 9 muzikanten. En of het nu om 30 of 2000 gasten gaat bij de bruiloftsband coverband Nightwind is alles tot in de puntjes geregeld zodat jullie nergens naar om hoeven te kijken.

Coverband de bruioftband en feestband uit BrabantEen coverband met een modern en swingend feest repertoire, leuke en spontane interactie van de band met de gasten, een mooie grote sfeervolle lichshow en perfect high-end geluid. Dit alles staat bij coverband en bruiloftsband Nightwind garand voor een bruiloftsfeest om nooit te vergeten! Waarom Nightwind als coverband of bruiloftband, wij staan er 100% voor jullie en de gasten en niet voor ons eigen ego. Wij passen het geluids volume aan naar jullie wensen, en alles is netjes en goed geregeld, we werken alleen met professionele muzikanten en appartuur. Blader maar eens door ons gastenboek en lees de vele leuke en vooral enthousiaste reacties van onze klanten en bruidsparen uit Eindhoven; die spreken voor zich!


XL BRUILOFTBAND coverband Nightwind is nu ook als een XL coverband met een groovy percussionist, blazerssectie en dj te boeken. Veel bruidsparen uit Eindhoven houden van blazers in een coverband en bruiloftband en zo kunt u bij Nightwind dus ook blazers toevoegen. Dat kan alleen een saxofonist zijn of een dj maar ook twee of drie blazers. De coverband staat garant voor swingende feestmuziek, de nieuwste hit, top40 en top100 muziek en dat alles 100% live met een modern repertoire dat geschikt is voor elke leeftijds groep en elk soort bruiloftsfeest!

Bruiloftsband Nightwind is juist daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround bruiloft bands uit Eindhoven en omgeveing. drie tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een swingend huwelijksfeest. Nightwind de ideale bruiloft band uit Eindhoven.

XL Nightwind de Bruiloftband Party & Feestband uit Eindhoven

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband NightwindDe "XL bruiloftband" Coverband Nightwind uit Eindhoven is uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone" en een percussionist. Onze DJ kan eventueel voor, in de pauzes en na het optreden kan onze dj/drive-in show zorgen voor een swingende bruilofts party! Dus zo als u ziet kunt u met de bruiloft band Nightwind alle muzikale kanten op.

Voor een geslaagd bruiloftfeest bent u bij coverband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij bruiloften in Eindhoven en door heel Nederland, Duitsland en België. Dat kan zijn met het trio, de 5 persoon basis coverband maar ook met de soulband of de XL partyband met een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Huwelijksband Nightwind is voor jullie bruiloft de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de bruiloft & feestband maakt van jullie bruiloft een knalfeest! 

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment..
  • Coverband met dj en 3 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in Eindhoven en heel Nederland en België.
  • De band Nightwind speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrecht,  band in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen,  Weert en Maastricht.

    COVERBAND Nightwind maakt van jullie bruiloftsfeest een knalfeest! Nightwind een swingende bruiloftband voor jullie huwelijksfeest en een groovy partyband, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis! Coverband Nightwind de XL feestband uit Eindhoven met een blazerssectie en DJ.